ΔΗΜΟΣΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ: ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ Κ.Λ.Π.



Το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξε ο Μπαλαντίνας, δολοφονώντας την ατυχή παιδοψυχολόγο στο Βόλο, δεν έχει κανένα δικαιολογητικό. Ακόμη και αν ο δολοφόνος εμφανίζεται –και μπορεί να είναι- ένα ασταθές ψυχικά άτομο, η δική μου άποψη είναι ότι θα πρέπει να σταματήσουμε να προτάσσουμε αυτό το στοιχείο για να απενοχοποιούμε τον κάθε εγκληματία, ώστε να τον κλείνουμε σε ένα ψυχιατρικό ίδρυμα για κάποιο διάστημα και να τον αφήνουμε μετά από λίγο πάλι ελεύθερο να διαπράττει και άλλα ανοσιουργήματα εξαιτίας της ψυχοπαθολογίας του ή και χωρίς καμιάν αιτία…
Το θέμα, όμως, του συγκεκριμένου άρθρου μου δεν είναι αυτό: το έγκλημα. Είναι τα όσα κρύβει εναντίον μας ή μάλλον τα όσα αποκαλύπτει και τα οποία αφορούν στη στάση, στη διάθεση και στο υποβόσκον μίσος μιας μεγάλης μερίδας της κοινωνίας μας, και βεβαίως του ηγετικού πολιτικοθρησκευτικού κατεστημένου στο σύνολό του. Δραττόμενοι του συγκεκριμένου εγκλήματος, λοιπόν, πολλοί –ΠΟΛΛΟΙ!- στρέφοντας τα βέλη και εναντίον της οργάνωσης στην οποία συμμετείχαν αμφότεροι οι πρωταγωνιστές του δράματος, βρήκαν την ευκαιρία να χτυπήσουν συλλήβδην τους θρησκευτές της Πατρώας των Ελλήνων Θρησκείας, τους λεγομένους ειρωνικά και δημοσίως «Δωδεκαθεϊστές».
Για τη συγκεκριμένη οργάνωση δεν έχω να πω τίποτε, γιατί δεν ξέρω και τίποτα. Οπότε, δεν μπορώ και δεν επιτρέπεται να έχω προσωπική άποψη. Για το ζήτημα, όμως, της εχθρότητας απέναντι στους θρησκευτές της Πατρώας Θρησκείας έχω να πω κάποια πράγματα, καίρια θεωρώ.
Είμαστε, λοιπόν, όλοι μας –γιατί κι εγώ ανήκω στην Πατρώα Θρησκεία και είμαι περήφανη γι’ αυτό- ύποπτοι, παραβατικοί και επικίνδυνοι, αυτό θέλετε να πείτε. Και βεβαίως, εκ προοιμίου καταδικαστέοι, αφού παλαιά –πλην καινά και εκ νέου για σας- δαιμόνια εισάγουμε και τους «αμνούς» του ποιμνίου σας διαφθείρουμε. Παρόμοιο και το κατηγορητήριο εναντίον του Σωκράτη, του σοφότερου των ανθρώπων, τον οποίο σπεύδετε εσείς οι πολέμιοί μας να οικειοποιηθείτε και να εκθειάσετε και μάλιστα, δε διστάζετε ανερυθρίαστα να του αποδώσετε δήθεν μονοθεϊστικές αντιλήψεις, τις οποίες ουδόλως ανέπτυξε και είναι εύκολο να το αντιληφθεί άμεσα αυτό κάποιος στους πλατωνικούς διαλόγους, αν μπει στον κόπο ποτέ να τους διαβάσει, συνήθεια που δεν τη… συνηθίζουν, βεβαίως, οι «πολλοί». Και επειδή ήδη επικαλέστηκα τον μέγιστο αυτόν των Ελλήνων φιλόσοφο, επιτρέψατέ μου να συνεχίσω έτσι, παίρνοντας ως πρότυπο στο παρόν στοιχεία της Απολογίας του.
Μας κατηγορείτε, λοιπόν, ευθέως πλην σαφώς, ότι βλάπτουμε την Πολιτεία, την «Πόλη».
Δηλαδή, όλοι αυτοί, οι πολιτικοί, που έχουν αποδειχθεί εθελούσιοι δούλοι, οσφυοκάμπτες απέναντι στις ξένες επιταγές και απαιτήσεις, εθνικοί προδότες και διεφθαρμένοι καταχραστές των χρημάτων των πολιτών, του δημοσίου χρήματος, δε βλάπτουν καθόλου την «Πόλη».
Κι όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι, τα μίσθαρνα όργανα και φερέφωνα της ελίτ, με τον προπαγανδιστικό λυσσώδη λόγο εναντίον του κάθε «αντιφρονούντα» δε βλάπτουν, ούτε αυτοί, καθόλου την «Πόλη».
Ούτε και οι δικαστές λανθάνουν ποτέ –κι ας έχουν ακουστεί τόσα για πολλούς- παρά μόνο ένας δικαστής δεν ήξερε, κατά την άποψη που ακούστηκε στα ΜΜΕ, τι του γινότανε, αφού δικαίωσε τον εκπρόσωπο της προαναφερομένης οργάνωσης στο δικαστήριο και απεδέχθη την εγγύηση που εκείνη όριζε για αποπληρωμή φόρων των πολιτών. Ακόμη, όμως, κι αν δεν υπάρχει το αντίκρισμα –το πιθανότερο, κατ’ εμέ- η αιτία της οργής σας, κύριοι εσείς οι των ΠΟΛΛΩΝ, δεν ήταν το ενδιαφέρον σας για την εξαπάτηση ή όχι των πολιτών, αλλά ακριβώς αυτό τούτο το γεγονός της άρνησης της φοροκαταβολής. Γιατί για το σύστημα δουλεύετε, κι ας χύνετε κροκοδείλια δάκρυα για τους καταχρεωμένους Έλληνες, γιατί το σύστημα πρέπει να συνεχίσει να εισπράττει για να έχετε και σεις το βόλεμά σας. Προς Θεού (σας), μην τυχόν και κάποιος ξεφύγει, με όποιον τρόπο, σωστό ή λάθος, θεμιτό ή αθέμιτο για τα δικά σας στάνταρ, από το μαντρί και σταματήσει να πληρώνει. Άρα, για να επιστρέψουμε στην προηγούμενη ανάπτυξη της εδώ Απολογίας, και οι δικαστές, αφού όλοι πλην ενός είναι αλάθητοι ως άλλοι Πάπες, δε βλάπτουν την Πόλη.
Μα και οι κρατικοδίαιτοι παπάδες, βεβαίως, που σε τόσα και τόσα ανήκουστα σκάνδαλα έχουν εμπλακεί και έχουν συνταχθεί και εναρμονισθεί με τη διεθνιστική ανθρωποκτόνα επιταγή, αγκαλιάζοντας ακόμα και το δολοφονικό Ισλάμ προς χάριν της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ούτε αυτοί βλάπτουν την «Πόλη».
Όπως δεν τη βλάπτουν την «Πόλη» ούτε οι τραπεζικοί αιμοσταγείς ταγοί, που τους χαρίζονται δισεκατομμύρια ώστε να συνεχίζουν να απομυζούν με την άνεσή τους τους λαούς, την «Πόλη» δεν τη βλάπτουν οι διάφορες κατά τόπους ελίτ, που συσπειρώνονται υπό τη σκέπη της διεθνούς εγκληματικής κλίκας που κυβερνά τον κόσμο, την «Πόλη» δεν τη βλάπτουν οι παιδόφιλοι, οι κάθε λογής ανώμαλοι και κακούργοι, οι Ισλαμιστές δολοφόνοι και βιαστές, οι έμποροι των όπλων και του λευκού θανάτου, οι αρνησιπάτριδες ιταμοί αντιεξουσιαστές που αφήνουν καμμένη γη στο πέρασμά τους, ούτε και οι τόσοι και τόσοι ανθέλληνες εισβολείς εξ Ανατολών και εκ Δυσμών. Κανείς δε βλάπτει την «Πόλη».
Και μόνο εμείς, οι θρησκευτές της Πατρώας των Ελλήνων Θρησκείας, οι «Δωδεκαθεϊστές» κατά τον ειρωνικό σας χαρακτηρισμό, βλάπτουμε την «Πόλη».
Πόσο ευτυχισμένη θα πρέπει, αλήθεια, να είναι αυτή η «Πόλη», που τόσοι πολλοί την ωφελούν και μόνο εμείς τη βλάπτουμε!
Προσέξτε, όμως, γιατί το λάθος έχει ξαναγίνει, κι όχι μια φορά. Η άρνηση των τότε Βυζαντινών –και ειδικά των Εκκλησιαστικών- και η εξαίρεση της συνδρομής των Ελλήνων πλατωνιστών μαχητών στον πόλεμο κατά των Τούρκων, παρέδωσε την Κωνσταντινούπολη στον Μωάμεθ και στους Τουρανομογγόλους του.
Και στους δικούς μας καιρούς, το θάψιμο του Βωμού των Δώδεκα Θεών στην Αρχαία Αγορά των Αθηνών επέφερε αμέτρητα δεινά στον τόπο. Από τότε, πήραμε οριστικά την κατιούσα… Αν επιμένετε, λοιπόν, να διώκετε την Πατρώα θρησκεία, τους θρησκευτές της και τους ιερείς των Θεών, ώστε να μπορείτε ανενόχλητοι να εκμεταλλεύεστε και να ξεπουλάτε σε ξένους «επενδυτές» τους ναούς τούτων ακριβώς των Θεών, τότε αυτά που θα έρθουν στο «κλεινόν» σας άστυ, στην «Πόλη» σας, θα είναι πολύ χειρότερα! Εσείς επιλέγετε…
Όσο για μένα… Το κώνειο, παρακαλώ!

Ντορέτα Πέππα