OI METANAΣTEΣ ΩΣ ΤΟ «ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΠΛΟ»! «THE REFUGEES WEAPON»… ΤΟ ΝΕΟ ΚΡΥΦΟ «ΔΟΓΜΑ



Ντορέτα Πέππα

The Refugees weapon! Δηλαδή οι «Πρόσφυγες ως όπλο» ή ουσιαστικά, ως το «απόλυτο όπλο», αφού δεν μπορείς να ανταποδώσεις τα «πυρά» τα οποία δέχεσαι! Αυτό είναι το ανομολόγητο, το κρυφό  δόγμα της σημερινής αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής!
Αν νομίζετε ότι όλα αυτά που ζήσαμε και που ζούμε τα τελευταία χρόνια απλώς… έτυχαν, τότε συνεχίζετε να είστε εγκλωβισμένοι στο matrix που κάποιοι μας επέβαλαν ηθελημένα. Ήδη από το τέλος του 2009, τότε που ανέλαβε ο επαίσχυντος και μισέλλην ΓΑΠ (Γιώργος Παπανδρέου) τη διακυβέρνηση της χώρας, η απόφαση ήταν ειλημμένη ώστε να εφαρμοστεί εδώ, σ’ εμάς, το πιο σκληρό και μακροχρόνιο πολύ-πείραμα που είχε επιχειρήσει μέχρι τότε η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Άλλωστε, μας το είχε πει κατάμουτρα ο Γιωργάκης πριν ακόμα υπογραφεί το πρώτο μνημόνιο: «Η Ελλάδα είναι το πειραματόζωο». Δηλαδή, είναι η χώρα - πειραματόζωο στην οποία έμελλε να εφαρμοστούν «πιλοτικά» κάποια απίστευτα σκληρά και κλιμακωτά οικονομικά μέτρα, τα οποία θα επέφεραν με μαθηματική ακρίβεια: κλείσιμο των επιχειρήσεων, ανεργία στα ύψη, εξαθλίωση του λαού, χιλιάδες θανάτους (από αυτοκτονίες, άγχος, ανεπαρκή περίθαλψη, τεχνητές ελλείψεις φαρμάκων κ.λ.π.), επ’ αόριστον παύση της ρευστότητας (capital controls), αλλεπάλληλα μνημόνια από διαφορετικές και διαφορετικού ιδεολογικού «προσήμου» κυβερνήσεις -όλες λαοπλάνες πριν την εκλογή τους, αλλά και άκρως προδοτικές και δουλικές απέναντι στη Δύση μετά απ’ αυτήν την εκλογή, με πρόσφατη και τελευταία την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που διενήργησαν μια τεράστια απάτη σε βάρος του ελληνικού λαού, εκμεταλλευόμενοι την «ελπίδα» που του ενεφύσησαν. Και τώρα, η ώρα έχει σημάνει για την επόμενη φάση του «σχεδίου», την έκρηξη του λαθρομεταναστευτικού (ή όπως αλλιώς θέλει να το πει ο καθένας), η οποία έχει ως απώτερο σκοπό την πλήρη καταστροφή και εξόντωσή μας! Τώρα, γιατί θέλουν να μας αφανίσουν; Αυτό θα το εξετάσουμε περισσότερο και θα το αναλύσουμε σε ένα μελλοντικό άρθρο. Επί της παρούσης, θα πω μόνο πως είμαστε Έλληνες και φορείς του Ελληνικού Πνεύματος. Αυτό αρκεί για να θέλουν να μας αφανίσουν… Γι’ αυτό και μπήκε ήδη σε εφαρμογή, εν χορώ, το «απόλυτο όπλο», ένα όπλο που δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις, αφού δεν μπορείς να απαντήσεις στις «ομοβροντίες» των εισβολέων και να σκοτώσεις τον «εξαθλιωμένο» (όπως εμφανίζεται) αντίπαλο, ο οποίος έρχεται, παρόλ’ αυτά, για να βάλει φωτιά στη χώρα σου.
Κι αν νομίζετε ότι υπερβάλλω, διαβάστε πιο κάτω τα τεκμήρια, τις αδιάσειστες αποδείξεις που σας προσκομίζω και που καταδεικνύουν πως όλα, μα ΟΛΑ ήταν η εφαρμογή ενός συγκεκριμένου κλιμακωτού σχεδίου εξαρχής! Πριν απ’ αυτό όμως, καθίστε και σκεφτείτε, βήμα προς βήμα, τα πρόσφατα γεγονότα με τους λαθρομετανάστες. Άξαφνα, μετά τη συμφωνία για το νέο μνημόνιο, γίνεται το αδιανόητο: ανεξέλεγκτες ροές, εκατοντάδες πνιγμένοι, έμφαση στα μωρά και στα παιδιά για να επηρεαστεί συναισθηματικά ο εγχώριος πληθυσμός και ουσιαστικά να υποστεί σύγχυση το δημόσιο αίσθημα αλλά και να δημιουργηθεί πόλωση και αντιπαλότητα μεταξύ των συμπαθούντων και των αντιπαθούντων, ύστερα κλείσιμο των συνόρων εκ μέρους των επίορκων απέναντι στις συμφωνίες τους «εταίρων», στη συνέχεια το ΝΑΤΟ και η Τουρκιά (με αναρίθμητες παραβιάσεις και απειλές εναντίον μας παρά τη «συμφωνία») στο Αιγαίο και βεβαίως, η άτυπη μεν, ουσιώδης δε ανάθεση της διαχείρισης της κατάστασης του λαθρομεταναστευτικού σε κάτι ύποπτες ΜΗΚΥΟ και σε κάποιους «αλληλέγγυους» του τίποτα. Εκ παραλλήλου, η πλήρης απουσία του κράτους, η εκδήλωση αδυναμίας και μη επέμβασης των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας κατά τη διάρκεια υποκινούμενων ταραχών εντός και εκτός των χοτ-σποτς, η άτακτη και αδικαιολόγητη υποχώρηση ακόμη και απέναντι σε ζητήματα αυτονόητα κρατικής ευθύνης και ανάληψης κατασταλτικής δράσης (πρόσφατο παράδειγμα η ελευθέρωση των κρατουμένων παρανόμων «αλληλέγγυων» στα Ιωάννινα, κατόπιν της «πίεσης» η οποία ασκήθηκε, αφού κρατήθηκε από τους συνεργάτες τους σε ομηρία εντός του Δημαρχείου ο ίδιος ο Δήμαρχος της πόλης)! Όλα ελεύθερα, λοιπόν, για τους δήθεν «πρόσφυγες» και τους πάτρωνές τους, καμία προστασία στο νόμιμο πολίτη της χώρας, δίωξη των Ελλήνων που αντιδρούν, αθρόα εισροή και ήδη επιβολή του Ισλάμ και των «νόμων» του εντός της επικράτειας (π.χ. συστάσεις για την ένδυση των Ελληνίδων, ώστε να μην προκαλείται το αίσθημα των «προσφύγων» και άλλα πολλά) και… ξαφνικά, εντελώς ξαφνικά… Οι ροές σχεδόν σταματούν! Ως δια μαγείας! Γιατί;
Γιατί αυτοί αρκούν! Αρκούν για το εν εξελίξει τεράστιο και άκρως επικίνδυνο για μας πείραμα Κοινωνικής Μηχανικής, το οποίο διενεργείται σε βάρος της Ελλάδας και του ελληνικού λαού! Και ακόμη δε δείχνει, φυσικά, πού θα οδηγήσει η κατάσταση (αφού τύμπανα τακτικού και άτακτου πολέμου ηχούν εντός των τειχών πλέον), ενώ, από την άλλη, το τρομοκρατικό σφυροκόπημα των νέων επερχομένων μέτρων και η οικονομική σύνθλιψη του Έλληνα συνεχίζονται ανελέητα και μάλιστα εντείνονται…
Αλλά ας πάμε στις αποδείξεις που σας υποσχέθηκα πιο πάνω!
Το Πανεπιστήμιο Cornell είναι κατ’ ουσίαν ένα think tank (δεξαμενή σκέψης), το οποίο συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Roosevelt, με σκοπό τη διαμόρφωση συγκεκριμένης πολιτικής σκέψης και κατεύθυνσης των σημερινών «επίλεκτων» φοιτητών των ΗΠΑ, οι οποίοι θα κληθούν να πάρουν τα ηνία της παγκόσμιας διακυβέρνησης στα χέρια τους μέχρι το 2040.
Όπως λέει στην ιστοσελίδα του το ίδιο το Cornell, αποτελεί ένα Πανεπιστήμιο Ερευνών, που χρηματοδοτείται από ιδιωτικά κεφάλαια, αλλά παρόλ’ αυτά αποτελεί… εταίρο του Κρατικού Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης! Όλα αγοράζονται στο Αμέρικα, άλλωστε! Και φυσικά, την Πολιτική των ΗΠΑ δεν την ασκεί η εκλεγμένη (;) ηγεσία, αλλά κάτι κέντρα τύπου think tank, τα οποία δουλεύουν για την ελίτ του χρήματος και κατακλέβουν τους λαούς του κόσμου, σφάζοντάς τους μεταφορικά και κυριολεκτικά.
Παράλληλα, το συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο, το Cornell,  επιχορηγείται και από κρατικά κονδύλια κατά καιρούς και βεβαίως, ισχυρίζεται –αθώα αθώα- ότι εκπονεί μελέτες με σκοπό την άνοδο της ποιότητας ζωής τόσο στην Αμερική, όσο και σε όλο τον κόσμο! Για το σκοπό αυτό συνεργάζεται στενά και με το Ivy League (Η Συμμαχία / Λίγκα του Κισσού), όπως δηλώνει το ίδιο στην ιστοσελίδα του. Η Λίγκα αυτή  είναι μια ένωση διαφόρων «ειδικών» Πανεπιστημίων της ελίτ, που προωθεί τα ιδεώδη του νεοαποικιοκρατικού πνεύματος, φαινομενικά μέσα από αθλητικές κυρίως εκδηλώσεις και διοργανώσεις στη διάρκεια των οποίων διακρίνονται οι νέοι που έχουν τα «ζητούμενα» προσόντα, ενώ τα Πανεπιστήμια που μετέχουν σ’ αυτό το πρόγραμμα της Λίγκας είναι από τα πλέον επιδοτούμενα στον κόσμο και βεβαίως δεν μπορεί να σπουδάσει εκεί ο οποιοσδήποτε «κοινός θνητός»...
Όλα αυτά τα είπα για να δούμε τι σημαίνει Cornell και τώρα θα δούμε πώς αυτό το πανεπιστημιακό ίδρυμα βλέπει πολιτικά τον «ποιοτικό» αυτό κόσμο του μέλλοντος στον πλανήτη Γη. Δείτε τι «ποιότητα ζωής» μάς ετοιμάζει, λοιπόν, το  Cornell!
Το Μάρτιο του 2010 (όταν μας έφερε το πρώτο μνημόνιο ο επάρατος ΓΑΠ), εξεδόθη από το Cornell University Press, τον εκδοτικό οίκο του Πανεπιστημίου Cornell, στα πλαίσια του προγράμματος Cornell Studies in Security Affairs (Μελέτες του Cornell επί των Θεμάτων Ασφαλείας), το βιβλίο “Weapons of Mass Migration” (Όπλα Μαζικής Μετανάστευσης), της Kelly M. Greenhill, καθηγήτριας και επιστημονικής συνεργάτιδας του εν λόγω Πανεπιστημίου στο Πρόγραμμα Διεθνούς Ασφάλειας. Το βιβλίο αυτό (καρπός πολύχρονης έρευνας, στα πλαίσια μιας «ειδικής», όπως είδαμε, επιτροπής) τιμήθηκε μάλιστα με το πρώτο βραβείο, το 2011, από το International Studies Association (τη Διεθνή Ένωση Μελετών). Καιρός να καταλάβουμε ότι όλα αυτά τα οποία βιώνουμε δεν είναι καθόλου, μα καθόλου τυχαία, αφού αποτελούν εφαρμογές ήδη εκπονημένων επί χάρτου σχεδίων, γι’ αυτό και προωθούνται τόσο πολύ κάποια συγκεκριμένα εκάστοτε «εργαλεία» και μόνο αυτά προκρίνονται ως σημαντικά! Οι άλλες μελέτες που δεν… κάνουν για τη «βρώμικη δουλειά», πέφτουν στα αζήτητα και κανείς δε μαθαίνει καν την ύπαρξή τους.
Ας δούμε τώρα τινά περί του εν λόγω βιβλίου.
Διαβάζουμε από το ίδιο το Δελτίο Τύπου, που έχει εκδοθεί για την προώθηση της συγκεκριμένης έκδοσης:
«Από μια πρώτη ματιά, η απόφαση των ΗΠΑ να κλιμακώσουν τον πόλεμο στο Βιετνάμ στα μέσα της δεκαετίας του ’60, η θέση της Κίνας η σχετική με το πυρηνικό πρόγραμμα της Βόρειας Κορέας στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και η απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γύρω στα μέσα της δεκαετίας του 2000, να άρει πλήρως το εμπάργκο για τα όπλα, το οποίο είχε επιβληθεί στη Λιβύη, αποτελούν τρία διαφορετικά γεγονότα που δε φαίνεται να έχουν ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους. Κι όμως, αυτές οι φαινομενικά μη συνδεόμενες και απομακρυσμένες χρονικά η μία από την άλλη αποφάσεις Εξωτερικής Πολιτικής προέκυψαν, τουλάχιστον κατά ένα μέρος, από την άσκηση ενός μοναδικού στο είδος του εξαναγκασμού, ο οποίος είχε ως αφετηρία την εσκεμμένη δημιουργία, το χειρισμό και την εκμετάλλευση πραγματικών ή επαπειλούμενων μαζικών μετακινήσεων πληθυσμών
Δηλαδή, με λίγα λόγια είχαν ξεκινήσει να το «στήνουν» το «προσφυγικό» από τη δεκαετία του ’60 –και κατά πάσαν πιθανότητα πολύ ενωρίτερα! Ο πόλεμος στο Βιετνάμ είχε σκοπό να δημιουργήσει μια πρώτη αποσταθεροποίηση (όπως και έγινε, και ο πόλεμος επεκτάθηκε τότε στο Λάος και στην Καμπότζη). Επίσης, η στήριξη της Κίνας προς το πυρηνικό πρόγραμμα της Βόρειας Κορέας αναμένεται να αποδώσει τους καρπούς της στο εγγύς μέλλον (φανταστείτε τι άλλο μάς περιμένει και πόσο τρομερό, αφού τον έχουν βάλει στο «πρόγραμμα» τον πυρηνικό πόλεμο!) και η απόφαση άρσης του εμπάργκο προς τη Λιβύη από την ΕΕ, οδήγησε, ως γνωστόν» στην «Αραβική άνοιξη», στον συνακόλουθο σφαγιασμό του Καντάφι και άνοιξε, βεβαίως, το δρόμο για το τεράστιο Ισλαμιστικό προσφυγικό κύμα, αφού ο κάθε πόλεμος «γεννά» πρόσφυγες και προκαλεί μετακινήσεις πληθυσμών αποτελουμένων από ανθρώπους όλων των κατηγοριών (πραγματικών προσφύγων αμάχων, αλλά και φανατικών, και κακούργων, και τρομοκρατών κ.λ.π.)!
Και συνεχίζει το ενημερωτικό κείμενο, το σχετικό με το βιβλίο της Greenhill:
«Στο βιβλίο της ‘Weapons of Mass Migration’ (Όπλα Μαζικής Μετανάστευσης), η συγγραφέας παρουσιάζει την πρώτη συστηματική εξέταση αυτού του ευρέως διαδεδομένου, αν και μη γνωστού στους πολλούς εργαλείου πολιτικής επιρροής. Η  Greenhill καταδεικνύει πόσο συχνά έχει επιχειρηθεί αυτός ο ανορθόδοξος τύπος εξαναγκασμού –πάνω από 50 φορές στα τελευταία πενήντα χρόνια (!!!)- και πόσο επιτυχής ήταν, τουλάχιστον κατά 50%.
Η συγγραφέας θίγει επίσης το ερώτημα σχετικά με το ποιος χρησιμοποιεί αυτό το πολιτικό εργαλείο, με ποιους σκοπούς, καθώς και το πώς και το γιατί αυτό σχεδόν πάντα λειτουργεί.»
Το ποιος είναι ο ιθύνων νους του μεταναστευτικού «όπλου» το γνωρίζουμε, το ποιος εξόπλισε και ποιος εκπαίδευσε και δημιούργησε τον ΙSIS, την Αλ-Κάιντα κ.λ.π., πλέον, το γνωρίζουμε! Το ομολογούν οι ίδιοι, άλλωστε! Και το ότι το πολιτικό αυτό «εργαλείο» του αίσχους λειτουργεί, και αυτό το γνωρίζουμε!!!! Όσον αφορά δε στο σκοπό για τον οποίο έγινε και γίνεται όλο τούτο το κακό (προς χάριν του… «ποιοτικού» μέλλοντος του πλανήτη πάντα!), παραπέμπω στην παραπάνω παράγραφο όπου γράφω τα σχετικά με τον ετοιμαζόμενο πυρηνικό πόλεμο, ο οποίος στοχεύει βεβαίως, όπως και χίλια δυο άλλα «μέτρα» που επιβάλλονται και εφαρμόζονται, στην τεράστια μείωση του γήινου πληθυσμού και στην πιο εύκολη έτσι επιβολή της παγκόσμιας δικτατορίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Με ποιο «χαρακτηρισμό», όμως, αναφέρεται σ’ αυτούς που χρησιμοποιούν το «όπλο – μετανάστες» η Greenhill; Τους αποκαλεί «εξαναγκαστές»!
«Οι ‘εξαναγκαστές’ επιλέγουν ως στόχους κάποια κράτη και επιδιώκουν να αλλοιώσουν το χαρακτήρα τους, αξιοποιώντας ήδη υπάρχοντα πολιτικά συμφέροντα και κόμματα ή οργανώσεις εντός αυτών των κρατών – στόχων. Παράλληλα, διαχειρίζονται τα οικονομικά βάρη και το ρίσκα τα οποία επιβάλλονται στους πληθυσμούς αυτών των κρατών – στόχων».
Δηλαδή, η οικονομική κρίση δεν είναι απότοκος της δικής μας κακοδιαχείρισης ή της δικής μας αλόγιστης συμπεριφοράς (δημόσιες σπατάλες, θαλασσοδάνεια κ.λ.π.) –κανένα πρόβλημα δε μας δημιούργησαν αυτές οι καθομολογουμένως εμπράγματες «εκτροπές» στην πραγματικότητα, ό,τι και αν λέγεται, αφού όλη η Δύση έτσι και χειρότερα πορεύεται εδώ και χρόνια!- η οικονομική «κρίση» που μας χτύπησε είναι επιβαλλόμενη, ώστε να πετύχει το πρόγραμμα εναντίον του κράτους στόχου, εν προκειμένω του Ελληνικού Κράτους! Είναι το πρώτο βήμα αυτό (η οικονομική κρίση), για να ανοίξει ο δρόμος για το δεύτερο: το «όπλο μετανάστες»! Και συνεχίζει το ενημερωτικό:  
«Αυτή η στρατηγική του ‘εξαναγκασμού μέσω τιμωρίας’ (ή τιμωρητικού εξαναγκασμού) εφαρμόζεται με δύο τρόπους: ο πρώτος συνίσταται σε ευθεία απειλή, δηλαδή ότι θα κατακλυστεί από άλλους πληθυσμούς η επικράτεια του κράτους - στόχου και θα αναγκαστεί αυτό το κράτος να φιλοξενήσει μια πλημμυρίδα από πρόσφυγες και μετανάστες. Ο δεύτερος τρόπος συνίσταται σε ένα είδος πρότυπου και ενισχυμένου πολιτικού εκβιασμού, ο οποίος επικαλείται την ύπαρξη νόμιμων και κανονιστικών υποχρεώσεων (που έχει το κράτος, εννοείται) απέναντι σε εκείνους που φεύγουν από τον τόπο τους ώστε να γλιτώσουν από τη βία, το διωγμό ή την ανέχεια.»
Όπως καταλαβαίνετε, σ’ εμάς εφάρμοσαν και τις δύο μεθόδους της στρατηγικής αυτής του «τιμωρητικού εξαναγκασμού». Γι’ αυτό όλη αυτή η πίεση, γι’ αυτό όλες αυτές οι απειλές εναντίον μας, γι’ αυτό όλα όσα τραβάμε! Μας τιμωρούν, όχι γιατί κάναμε κάτι, αλλά γιατί κι αυτό είναι μέρος της «στρατηγικής» τους! Και ναι, μας υποχρεώνουν να τηρήσουμε τις διεθνείς «δεσμεύσεις» μας, τόσο απέναντι στους δανειστές (τους εξαναγκαστές), όσο και απέναντι στους «κακόμοιρους» τους πρόσφυγες / λαθρό, τους οποίους εσκεμμένα έφεραν στις ακτές και στις ζωές μας! Πόσο άρρωστα, πόσο διεστραμμένα μυαλά είναι αυτοί οι άνθρωποι τελικά!!!
Όσο για την επόμενη φάση του σχεδίου; Αναμένομεν…