ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ + EVENT 201 + ΑΤΖΕΝΤΑ 21




Οι όρκοι της λίμνης Λεμάν θα φέρουν οργή,
Οι μέρες θα καταντήσουν βδομάδες:
Ύστερα μήνες, ύστερα ένας χρόνος, κι ύστερα όλα θα οδηγηθούν σε αποτυχία,
Οι αξιωματούχοι θα καταριούνται τους ανώφελους νόμους τους.
Νοστράδαμος, «Αιώνες», Ι, 31
Όλη αυτή την τρομερή για την ανθρωπότητα περίοδο, από την εποχή που ο κορωνοϊός ήταν στη Γουχάν ακόμα, μια παράξενη και επίμονη σκέψη άρχισε να φωλιάζει στο πίσω μέρος του μυαλού μου, βλέπονας, παράλληλα μες στον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο, εκατομμύρια ακρίδες να «χτυπούν» Αφρική και Ασία ή και τώρα, τις τελευταίες μέρες, να καίγεται το δάσος γύρω από το Τσέρνομπιλ και να απειλούνται με ανάφλεξη οι άκρως επικίνδυνες αποθήκες με τα ραδιενεργά υλικά… Και η σκέψη αυτή, ενώ είχε αρχικά έναν αδιόρατο χαρακτήρα οράματος σχεδόν, άρχισε να αποκρυσταλλώνεται και να συγκεκριμενοποιείται όσο περνούσε ο καιρός… Κι ήταν σαν να έβλεπα κάπου μακριά απ’ όλα αυτά που συνέβαιναν και συμβαίνουν, κάποιον Μωυσή να κάθεται σε ασφαλές μέρος και να γελά μ’ όλα τούτα τα παθήματα των ανθρώπων, τις νέες πληγές του φαραώ, που είχε και πάλι επιφέρει ο «Κύριος», και μάλιστα σε παγκόσμιο πλέον επίπεδο –πόση ηδονή για τον Μωυσή! Κι όταν ο εγκλεισμός μέσα στα σπίτια μας ήταν πια γεγονός, άθελά μου, στο μυαλό μου γεννιόταν η ιδέα πως στις «πόρτες» κάποιων ομοφύλων ή «ομοτράπεζων» του προλαληθέντος Μωυσέως, το σημάδι από το αίμα του σφαχτού αμνού δε θα επέτρεπε στη… ρομφαία του «αγγέλου» εξ ουρανού (ουρανού;) να βλάψει τους ενοίκους του συγκεκριμένου οίκου και πως μόνο τα δικά μας παιδιά, ημών των «αλλοφύλων», κινδύνευαν από την οργή του Τυφώνος, και το δικό τους μόνο αίμα, αντί σφαγίου, ήθελε ο χθόνιος αυτός και πολυκέφαλος δράκων να πάρει! Ναι, ο Τυφών! Γιατί αυτός είναι ο περίφημος Θεός της Βίβλου, ο Γιαχβέ, ο άγιος Σαββαώθ! Κι οι αποδείξεις πολλές! Και μέσα στα αρχαία ελληνικά κείμενα, αλλά και σε άλλα, από τη σοφία των αιώνων βγαλμένα! Παραπέμπω π.χ. στο έργο «Περί Ίσιδος και Οσίριδος» του Πλουτάρχου.
Όλα αυτά είναι, βέβαια, σκέψεις –σκέψεις, θα πεις- που θα τις ξαναβρίσκουμε, στο παρόν και στα κατοπινά άρθρα μου, σκέψεις που παράγουν αλήθειες όμως καθώς μεστώνουν, αφού κίνητρο για έρευνα είναι… Για την ώρα, θα βαδίσουμε σε πιο «αιρετικά», αλλά και σε πιο «πραγματιστικά» μονοπάτια, ενάλλάξ, ενώ θα διασταυρωνόμαστε αναγκαστικά με το μεταφυσικό, που είναι και το μόνο ουσιώδες και αιώνιο.
Ξεκίνησα το άρθρο με μια προφητεία του Νοστράδαμου. Μια προφητεία που αντικατοπτρίζει επακριβώς αυτό που ζούμε. Να ξέρετε, οι προφητείες δεν αρέσουν στην «ελίτ», αλλά και σε πολλούς άλλους –σε καμιά εξουσία δεν αρέσουν εδώ που τα λέμε οι προφητείες και οι χρησμοί, της χαλάνε τα σχέδια! Από την απέχθεια έναντι των χρησμών δεν εξαιρούνται ούτε και πολλοί εκ των πολεμίων της συγκεκριμένης ελίτ ή «καμπάλ», που μας απασχολεί στον παρόντα χρόνο. Η ελίτ, βέβαια, καθότι «καμπάλ» (έχουσα καμπαλιστικές, δηλαδή, καταβολές, θα τα δούμε αλλού αυτά), διατηρεί (ακόμα) κάποια μεταφυσική επίφαση, αλλά προτιμά αποκλειστικά τις βιβλικές επιλογές (όχι όλες, επιλεκτικά και αυτές), ενώ απεχθάνεται όποια άλλη «φωνή» -πόσο μάλλον «ομφή» > θεϊκή απολλώνεια φωνή, δηλαδή. Οι προφητείες ενοχλούν, γιατί έρχονται να μας θυμίσουν ότι όλα τα ανθρώπινα είναι υπό αίρεση και υπάρχει πάντα ο απρόβλεπτος παράγων και η θεϊκή επενέργεια. Σε κανέναν εξουσιαστή, του όποιου τύπου και χρώματος, δεν αρέσει αυτό, το ξαναλέμε… Η δική μου άποψη είναι, όπως καταλαβαίνετε, στην αντίπερα όχθη: οι πραγματικά εμπνευσμένες προφητείες λένε την αλήθεια, οι χρησμοί υπήρχαν, υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν, για να μας δείχνουν εκάστοτε το επερχόμενο! Είναι η δικλείσα ασφαλείας μας έναντι οποιουδήποτε τυράννου, εδραιωμένου ή επίδοξου.
Μας μιλά η παραπάνω προφητεία, λοιπόν, για τους «όρκους της λίμνης Λεμάν» ή άλλοις λόγοις για τη Σύμβαση (όρκοι) της Γενεύης –εκεί είναι η λίμνη Λεμάν- και για τον… Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), ο οποίος εδρεύει, βεβαίως, στη Γενεύη –και όχι τυχαία, αφού «παιδί» της εν λόγω Σύμβασης είναι, η οποία έχει συγκροτηθεί σε τέσσερα στάδια (και με κάποιες επιπλέον πιο πρόσφατες προσθήκες) σε χρονικό βάθος 150+ χρόνων! Είναι, δηλαδή, παλαιά –και διαχρονική- ιστορία η Σύμβαση της Γενεύης και σχετίζεται αποκλειστικά με ζητήματα απτόμενα της ιατρικής σφαίρας! Η ιστορία της Σύμβασης αυτής ξεκινά από τον νομπελίστα ειρήνης (πήρε το Νόμπελ το 1901) Ερρίκο Ντυνάν, που, έχοντας ζήσει τις φρικαλεότητες του πολέμου στη… Λομβαρδία (!!!) –πάντα αναδύονται και κάποια παράπλευρα στοιχεία, που επιβεβαιώνουν ότι η προφητεία αφορά στο συγκεκριμένο γεγονός και στη συγκεκριμένη περίοδο- πρότεινε να υπάρξει μια μόνιμη ανθρωπιστική υπηρεσία, που θα προσέφερε βοήθεια εν καιρώ πολέμου. Πόλεμο δε μας είπαν πως έχουμε και τώρα, πρώτος ο Μακρόν, μετά ο Μητσοτάκης και ύστερα ο Τραμπ; Ποιος πολεμάει με ποιον; Δε μας το διευκρίνισαν. Το άφησαν να αιωρείται… Ας πολεμάμε εμείς, λοιπόν, κορωνοϊούς και ανεμόμυλους, όπως ο Δον Κιχώτης… Συνεχίζουμε… Αυτή η πρόταση του Ντυνάν «γέννησε» τον «Ερυθρό Σταυρό» (μετέπειτα και «Ερυθρά Ημισέληνος» κ.λ.π. ερυθρά και «θεραπευτικά», που δεν τα πολυδείχνουν για να μην προκαλούν). Δε θα σας κουράσω άλλο με αυτά, απλά ήθελα να καταδείξω ότι η Σύμβαση της Γενεύης είναι κατ’ ουσίαν ιατρικού – ανθρωπιστικού περιεχομένου, γι’ αυτό και ο ΠΟΥ εδρεύει στην ίδια πόλη. Σημειώνω ότι ο ΠΟΥ, από την ίδρυσή του, έχει ασχοληθεί διεξοδικά με την «εξάλειψη» της ευλογιάς. Τυχαία η «ανακάλυψη» της χλωροκίνης (φαρμάκου κατά της ευλογιάς) ως αποτελεσματικής για τον… κορωνοϊό; Θα πω μόνο σχετικά ότι η χλωροκίνη όχι μόνο δεν είναι αθώα, αλλά επειδή παράγεται από το φυτό αρτεμισία, από την αψιθιά, είναι κατ’ ουσίαν αψέντι, ένα άκρως εθιστικό και επικίνδυνο ναρκωτικό, γνωστό και ως «green fairy» (πράσινη νεράιδα), που προκαλεί, εκτός των άλλων, και σοβαρές νευροεκφυλιστικές παθήσεις. Δε θα επιμείνω άλλο, όχι τώρα, θα επανέλθω όμως και με τη χλωροκίνη και με τη σχέση της με το αδρενοχρώμιο… Γιατί επί του παρόντος με ενδιαφέρει κυρίως το ότι ο Νοστράδαμος –τόσο σ’ αυτή την προφητεία, όσο και σε σειρά άλλες- «φωτογράφισε» απολύτως πάντα τα σχετικά με αυτά που ζούμε: ιατρική κρίση, Σύμβαση, μέτρα, διάρκεια, αποτέλεσμα!
Πόσο θα κρατήσει η καραντίνα; Οι μέρες θα γίνουν βδομάδες, μήνες… Ένας χρόνος! Τόσο θα μας ταλαιπωρήσουν, με το πρόσχημα για ένα δεύτερο κύμα του ιού, για τη μη εύρεση του εμβολίου ή και για άλλες ιστορίες, ό,τι τους κατεβαίνει εκάστοτε στο κεφάλι, δηλαδή! Αλλά… Τα μέτρα θα αποτύχουν! Και οι νόμοι τους θα αποδειχθούν ανώφελοι και άχρηστοι! Η απόγνωση είναι μπροστά, δεν είναι πίσω! Και για μας, και γι’ αυτούς, τους εξουσιαστές. Θα καταστραφούν όλα και όλοι, λοιπόν; Όχι…  Περισσότερα, πολλά περισσότερα θα δούμε σε άλλες προφητείες –και όχι μόνο του Νοστράδαμου, αλλά σε πλείστες όσες, μηδέ των αρχαιοελληνικών χρησμών εξαιρουμένων– σε άλλο άρθρο, αφού, καταπώς το βλέπω, θα υπάρξει, αναγκαστικά, μία σειρά άρθρων. Πολλά τα θέματα… κι όχι μόνο ο κορωνοϊός, ο φτιαχτός, το βιολογικό αυτό όπλο, που σκοτώνει με τρόπο τρομερό εκεί που το σπέρνουν εκάστοτε. Και να εύχεσαι να μην πατήσεις εκεί που το έχουν σπείρει –αλλιώς, μη φοβάσαι, δεν το «κολλάς», τουλάχιστον όχι εύκολα…
Ας περάσουμε τώρα σε ένα ζήτημα, που θα μας απασχολήσει πρώτο: μιλώ για το περίφημο Event 201! Θα δούμε τη σχέση του με την Ατζέντα 21, αλλά και με άλλα τινά, που άλλα είναι… βιβλικής (πλην κεκαλυμμένης) έμπνευσης και άλλα όχι τόσο μεταφυσικά, εξόχως, όμως, πραγματιστικά!



Τι είναι, κατ’ αρχάς και επισήμως, το Event 201. Διαβάζουμε στη σχετική με το θέμα ιστοσελίδα (έχω μεταφράσει το κείμενο από τα αγγλικά):
«Το John Hopkins Center (Κέντρο για την Υγειονομική Ασφάλεια), σε συνεργασία με το World Economic Forum (Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) και το Bill and Μelinda Gates Foundation (Ίδρυμα του Μπιλ και της Μελίντα Γκέητς) φιλοξένησε το Event 201, μια υψηλού επιπέδου άσκηση για πανδημία, στις 18 Οκτωβρίου 2019, στη Νέα Υόρκη. Η άσκηση απεικόνισε περιοχές όπου δημόσιοι / ιδιωτικοί συνεργάτες θα είναι απαραίτητοι (επεξήγηση: ως παρουσία) κατά τη διάρκεια της αντίδρασης σε μια σοβαρή πανδημία, με σκοπό την ελάττωση μεγάλης κλίμακας οικονομικών και κοινωνικών συνεπειών
Απ’ όσο είδα, σε σχέση με μερικές μέρες πριν που είχα πρωτοεπισκεφθεί τη συγκεκριμένη σελίδα της wiki, τώρα (14/4/2020) έχει προστεθεί –υπό τον καταιγισμό, προφανώς, των αντιδράσεων, που τις περίμεναν εξ όσων διαβάσατε στο ενημερωτικό τους- ότι η συγκεκριμένη άσκηση (βλ. προσομοίωση), που έγινε λίγο πριν το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού -όπως παραδέχονται πλέον στην ιστοσελίδα τους και οι ίδιοι- καμία σχέση δεν έχει ή είχε με τον… Covid-19! Κι όποιος θέλει, ας τους πιστέψει! Για τα προσχήματα, πάντως, έσπευσαν να το προσθέσουν και να το τονίσουν… Ίσως η αντίδραση να ήταν πολύ πιο μεγάλη απ’ όση περίμεναν…
Εντύπωση προκαλεί, όμως, και η συμμετοχή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ σ’ αυτή την «άσκηση». Εδρεύει και αυτό –εντελώς συμπτωματικά- στη Γενεύη και διοργανώνει τη γνωστή ετήσια «συνάντηση» διαφόρων (μην πω τι), από πολιτικούς μέχρι επιχειρηματίες και διασημότητες, στο Νταβός! Είναι μη κερδοσκοπική οργάνωση, που σκοπό έχει να διαμορφώνει (με ποια δικαιοδοσία, άραγε;) τις παγκόσμιες, περιφερειακές και βιομηχανικές ατζέντες, και μέλη του είναι οι μεγαλύτερες εταιρίες του κόσμου. Πάσης φύσεως εταιρίες! Στο φετεινό Νταβός (Ιανουάριος 2020) ασχολήθηκαν σχετικά με τα περί κλιματικής αλλαγής, περί της μόλυνσης από ραδιενέργεια (!!!;;;) κ.ά. συναφή. Καλά, πού το ήξεραν ότι θα έπιανε φωτιά το… δάσος του Τσερνομπίλ και ότι θα ελλόχευε κίνδυνος από ραδιενέργεια; Καταλαβαίνετε πόσα ακόμα ετοιμάζουν για μετά ή και παράλληλα με τον κορωνοϊό, πόσες «πληγές», ενώ εμείς είμαστε έγκλειστοι, αιχμάλωτοι στα σπίτια μας!… Στο φετεινό Νταβός αρνήθηκε να συμμετάσχει ο Βρεττανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, απαγορεύοντας και στους υπουργούς του να το πράξουν, θεωρώντας τη συγκεκριμένη διοργάνωση πολύ «ελιτίστικη» (πληρωμένη κουβέντα αυτή, και διόλου «τυχαία»: ελίτ / ελιτίστικο). Επιπλέον, ο Μπόρις Τζόνσον, το Δεκέμβριο, είχε διατάξει να γίνει επείγουσα έρευνα κατά του Τζορτζ Σόρος. Και εντελώς… συμπτωματικά, ο Μπόρις Τζόνσον νόσησε από τον κορωνοϊό… Και ευτυχώς, γλίτωσε.
Γιατί, όμως, να συμμετάσχει στο Event 201 και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ; Τι δουλειά είχε εκεί; Σε μια «άσκηση» ιατρικής φύσης και περιεχομένου; Την απάντηση την πήραμε σήμερα, 14/4/2020, με το «πόρισμα» που έβγαλε το εν λόγω φόρουμ ότι μπορεί και μέσα σε ένα μόλις μήνα να πέσει… παγκόσμια πείνα! Δεν είναι πόρισμα, όπως το παρουσιάζει, είναι απειλή! Ιδού άλλη μια προσδωκόμενη, μια επόμενη «πληγή», λοιπόν. Για την ώρα, στις καλένδες αυτό, γιατί έχουμε πολλά να πούμε και περί του συγκεκριμένου οικονομιστικού «χρησμού»! Δηλαδή, περί της επερχόμενης πείνας!
Όσο για το πώς συνδέεται το Event 201, ο προάγγελος του κορωνοϊού, με την Ατζέντα 21: Κορωνοϊός + Event 201 > 2-0-1 > 0 (μηδέν), το έτος μηδέν (δηλαδή, το 2020) πριν το 2021 > Ατζέντα 21… Πάμε να τα δούμε, αφήνοντας για λίγο μετά, την ίδια την ονομασία που επελέγη ως «περιγραφική» του «γεγονότος» διότι περί γεγονότος επρόκειτο και όχι περί απλής προσομοίωσης και το ομολογούν ευθαρσώς: ΓΕΓΟΝΟΣ, δηλαδή: Event!      
Πρώτα, περί της Ατζέντας 21, η οποία αφορά μεν όλο τον 21ο αιώνα, αλλά θα πρέπει να λειτουργήσει σχεδόν πλήρως, σύμφωνα με τους «εμπνευστές» της από το 2021 και μετά. Και λέμε «σχεδόν», επειδή έπεται και η Ατζέντα 30, που είναι συμπληρωματική της Ατζέντας 21 –ας πούμε, είναι η οριστική ταφόπλακα, που θα πρέπει να πέσει πάνω στην ανθρωπότητα και τον πλανήτη, όπως το ορίζει η Ατζέντα 21, η οποία εμφανίζεται, φυσικά, με «αγγελικό» πρόσωπο. Και επέλεξε ως αρχαγγελούδι της εσχάτως τη μονίμως μουτρωμένη και εμμονική –και άκρως αντιπαθητική- έφηβη Γκρέτα Τούνμπεργκ, αποκαλύπτοντας έτσι το πραγματικό πρόσωπο της Ατζέντας πίσω από το «ενδιαφέρον» της για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Αλλά μ’ αυτό το μαινόμενο κορίτσι δε θα ασχοληθούμε άλλο –δεν έχει νόημα, σε λίγο θα έχει ξεχαστεί απ’ όλους, ούτως ή άλλως.
Η Ατζέντα 21 «ενδιαφέρεται» -κατά τα λεγόμενα- για τον άνθρωπο και για το περιβάλλον, κυρίως για το δεύτερο, με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο, όμως! «Ενδιαφέρομαι» δε θα πει απαραίτητα «νοιάζομαι»… Το κρατάμε αυτό και επισημαίνουμε ότι: η Ατζέντα αυτή δεν έχει καμιά τύχη –ούτε και κανένα νόημα ύπαρξης- αν δεν υπάρχει η… κλιματική αλλαγή!
Με δυο λόγια, η Ατζέντα 21, μέσα από 40 κεφάλαια και 400 σελίδες, ένα τεράστιο και αλλοπρόσαλλο κατεβατό που γράφτηκε (από ποιους, αλήθεια;) στο Ρίο το 1993, «ενδιαφέρεται» και ανησυχεί για το φαινόμενο του θερμοκηπίου και την κλιματική αλλαγή, ενώ επιδιώκει την αειφόρο ανάπτυξη, σε συνάρτηση, όμως, με το… περιβάλλον. Προσέξτε πόση διγλωσσία, πόσο ύπουλη και δόλια, διχαλωτή, έχιδνας γλώσσα! Όταν επιδιώκεις αειφόρο ανάπτυξη, δηλαδή μια παραγωγή που δε θα τη σταματάει τίποτα και κανείς και που διαρκώς θα αυξάνεται, πώς το συνδέεις αυτό με τη διάσωση του περιβάλλοντος; Και αφού επιτάσσεις αδιάκοπη ανάπτυξη, πώς είναι δυνατόν να διαμαρτύρεσαι για τις επιπτώσεις στο περιβάλλον, τις οποίες, βεβαίως, ενώ εσύ τις προκαλείς απαιτώντας αυτή την ακατάσχετη «ανάπτυξη», τις επιρρίπτεις στον «άνθρωπο» εν γένει; Κατά τ’ άλλα, η Ατζέντα 21 ενδιαφέρεται για τον «άνθρωπο»! Για τον άνθρωπο ή… για την εξάλειψή του ή έστω τον περιορισμό του; Ώστε να μείνει ο πλανήτης «καθαρός» και ελεύθερος από τη δράση του «ρυπογόνου», του «βρομερού» κατ’ εκείνους ανθρώπου –ναι, αλλά προς χάριν ποίου; Ποιος θέλει να αποικίσει αυτόν τον πλανήτη τελικά, και να τον χαίρεται, όσο γίνεται μονάχος;
Όπως καταλαβαίνετε, σύμφωνα με το αφήγημα των εξουσιαστών της ΝΤΠ, για να αρθούν ή έστω να μετριαστούν οι συνέπειες της επιβαλλόμενης από την ίδια την Ατζέντα αειφόρου ανάπτυξης στο περιβάλλον, θα πρέπει να παρθούν κάποια… μέτρα! Κατά του ανθρώπου αποκλειστικά! Δε λέγεται ανοιχτά, εννοείται όμως:
-Η σταδιακή κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας, η μεταβίβαση μεγάλων εκτάσεων γης στο «Δημόσιο», με διάφορα προσχήματα: δασική περιοχή, περιοχή Natura, χρεωκοπίες και μη κάλυψη δανείων λόγω κρίσεων διαφόρων τύπων (οικονομικών, πανδημίας κ.ά.), επιτάξεις για οικισμούς λαθρό κ.λ.π., καθώς και με την υπερβολική φορολογία, τα «πράσινα» πιστοποιητικά κ.λ.π. Και έπεται ο συνεπαγόμενος εγκλεισμός των ανθρώπων σε πόλεις – γκέτο… Το Venus project…
-Η επίσης σταδιακή κατάργηση του τουρισμού, των μετακινήσεων, των μέσων μαζικής μεταφοράς και των… ΙΧ! Η υποχρεωτική οσονούπω αντικατάστασή τους με ηλεκτρικά αυτοκίνητα, που λίγοι θα μπορούν να αγοράσουν. Όσοι δεν μπορούν, προωθείται εντέχνως η έξυπνη ιδέα της μετακίνησης με ποδήλατα, ηλεκτρονικά πατίνια κ.ά. λύσεις ανάγκης, ενώ ήδη ζούμε ατύπως και μερικώς απαγόρευση κυκλοφορίας με τα ιδιωτικά μας οχήματα! Όσο για τον τουρισμό, δεν τους ενδιαφέρει, δεν τον θέλουν πια, μας θέλουν μαντρωμένους και πειθήνιους σκλάβους!
-Η ιδιωτικοποίηση του νερού. Σύμφωνα με την Ατζέντα 21, μόνο η ιδιωτική πρωτοβουλία μπορεί να εξασφαλίσει καλύτερη ποσότητα και ποιότητα νερού! Πουθενά εντός του κειμένου της Ατζέντας το νερό δεν αναφέρεται ως δημόσιο αγαθό! Χρόνια τώρα καταγράφουν πηγές και στέρνες παντού, ακόμη και στα βουνά ψηλά, ώστε να μην μπορεί κανείς να έχει ανεμπόδιστα πρόσβαση σε καθαρό νερό!
-Η καταπολέμηση της φτώχειας (δήθεν). Η βίαιη εξίσωση προς τα κάτω όλων των πολιτών, με επιδόματα (υπό διάφορα προσχήματα) –ήδη το ζούμε, και ειδικά με τον κορωνοϊό- επιδόματα που απλά σε κρατάνε στη ζωή, ενώ από την άλλη φορολογείσαι ανελέητα για να έχουν ελάχιστο «εισόδημα» και οι «φτωχοί» λαθροέποικοι με τα πανάκριβα κινητά, που όμως, είναι «απαραίτητοι» για να λύσουν ζωτικά δημογραφικά προβλήματα… Άσχετο αν εδώ και χρόνια –χρόνια πια!- κοπροσκυλάνε και δεν κάνουν τίποτε πέρα από το να εισπράττουν επιδόματα! Και να βιάζουν, και να σφάζουν, και να κλέβουν! Και να λεηλατούν και να καταστρέφουν την ιερή μας γη, που μας την κλέβουν μπροστά στα μάτια μας!
Από το 1993 έχουν γραφτεί αυτά, που εμείς τα γνωρίσαμε την τελευταία δεκαετία. Και σ’ αυτό, όπως και στα άλλα «θέσφατα» της Ατζέντας 21, κυρίαρχο ρόλο κλήθηκαν να παίξουν οι ΜΚΟ (Μη κυβερνητικές Οργανώσεις), που ξεκίνησαν ως η «λαϊκή» συμμετοχή, η «φωνή του λαού» στα δρώμενα, και αποτέλεσαν συν τω χρόνω ένα από τα πιο «επίλεκτα σώματα» στον πραγματικό στρατό της ΝΤΠ, μαζί με τις καραβιές των πολιτικών ανδρείκελων, των δημοσιογράφων φερεφώνων, των διεστραμμένων του σταρ σύστεμ και των κάθε είδους τηλεπερσόνων, μοντέλων, αοιδών – σαδιστών και λοιπών λυμμάτων, που άνθρωπους δεν τους λες πολλούς απ’ αυτούς! Υβρίδια; Μήπως γι’ αυτούς, ακόμη και ο όρος αυτός είναι… ευφημισμός;
Ας δούμε και μερικά ακόμα περί της Ατζέντας 21:
-Προηγμένη τεχνολογία στην υπηρεσία της αγροτικής καλλιέργειας –και όχι μόνο. Δηλαδή, κανείς να μην καλλιεργεί ό,τι θέλει και όπως το θέλει. Οι μικροκαλλιεργητές – παραγωγοί πρέπει να εξαλειφθούν. Η τροφή πρέπει να γίνει κατευθυνόμενη και να μην αποτελεί προσωπική επιλογή –ο πλανήτης δεν αντέχει για κάτι τέτοιο (δήθεν)!... Γι’ αυτό προωθούνται τόσο τα κινήματα τύπου βέγκαν (τίγκα στα μεταλλαγμένα, αλλά χωρίς… ζωικές πρωτεΐνες, και καλά!). Γι’ αυτό και ετέθη σε υψηλή θέση το ζήτημα και της Βιοτεχνολογίας! Τόσο οι βιοτεχνολόγοι, όσο και οι γενετιστές κλήθηκαν να εργαστούν για το «καλό της ανθρωπότητας» -επειδή υπάρχουν φυσικές καταστροφές, ακραία καιρικά φαινόμενα, ασθένειες φυτών και ζώων, αναπηρίες, ιοί…- και φαίνεται πως, τώρα τελευταία, σκέφτονται ότι δεν τους χρειάζεται και τόσο η ανθρωπότητα πια, αφού η Τεχνητή Νοημοσύνη κάνει όλη σχεδόν τη δουλειά. Και λοιπά, και λοιπά… αφανιστικά του ανθρώπινου γένους, καθότι υπάρχει και ο υπερπληθυσμός! Αν και δε θέλουν ακριβώς τον αφανισμό μας, άλλο θέλουν από μας, διαφορετικά θα ήμασταν ήδη είδος υπό εξαφάνιση. Τι θέλουν; Θα το δούμε στα επόμενα αυτό, και με λεπτομέρειες, καθώς θα μιλήσουμε για τον «μετανθρωπισμό», το μεγάλο όραμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων…

Και αίφνης, τώρα ο ΟΗΕ ζητά το 10% του Παγκοσμίου Εισοδήματος για να καταπολεμήσει δήθεν τον κορωνοϊό! Και μάλιστα, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτιέρες, τονίζει ότι ο κορωνοϊός είναι «μια ευκαιρία να εφαρμοστεί πραγματικά η Ατζέντα 30, καθώς και η Συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα το 2015!»

Δεν κρύβονται, τα λένε ευθέως! Και μάλιστα, βιάζονται να φθάσουν με τη μία στο… 2030! Στην πλήρη Ατζέντα!!!!

Πάμε τώρα, να συνδέσουμε όλα τα παραπάνω και με το Event.
Event, μια εξαιρετικά εύγλωττη λέξη, που χωρίζεται σε δύο συνθετικά, γι’ αυτό και επελέγη: Event > Eve-nt
Πρώτο συνθετικό: Eve (όπως: Christnmas eve), που σημαίνει Παραμονή (π.χ. Παραμονή Χριστουγέννων)! Και βεβαίως, το 2020 είναι η παραμονή του 2021 και της Ατζέντας 21! Το έτος 0 πριν το 2021. Αλλά Eve σημαίνει και Εύα! Η Εύα, η νέα ανθρωπότητα (μετανθρωπότητα), που θα «ξυπνήσει» μετά την καραντίνα, απ’ όσο μας λένε οι ίδιοι, σ’ έναν κόσμο εντελώς διαφορετικό! Τι συμβαίνει, δηλαδή, και θα είναι τόσο διαφορετικός πια ο κόσμος μετά;;; Εντάξει, μια πανδημία… Ε, και; Κανείς δε μας λέει, επιπλέον, πώς θα είναι αυτός ο κόσμος… Και αν θα είναι… βιώσιμος, πρώτα απ’ όλα, από το δικό μας είδος, το ανθρώπινο! Και βεβαίως, Εύα, κι όχι Αδάμ ο νέος «άνθρωπος», διότι είναι γνωστή η εμμονή της καμπαλιστικής ελίτ με τη «Θεά» (έτσι γενικά κι αφηρημένα, και απρόσωπα) και την πλήρη απαξίωση και αποπομπή του αρσενικού, καθώς και της φυσιολογικής ερωτικής ζωής… Αφύσικο όλο αυτό. Κι ό,τι αφύσικο, είναι μιαρό… Γι’ αυτό και εξαιρετικά προσφιλές στη ΝΤΠ!
Eve(nt) nt. Πάμε και σ’ αυτό, το nt, που όπως θα δούμε, ως συντομογραφία, έχει πολλές επεξηγήσεις, αλλά ανάμεσα σε άλλες, εμείς θα εστιάσουμε μόνο σε κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες για το θέμα μας:
Νt:
Νuclear Transfer > η επιστημονική τεχνική κλωνοποίησης ζώων. Δηλαδή, η εργαστηριακή παραγωγή κλώνων και άλλων τινών… ακόμη και εντός ήδη προϋπαρχόντων, ζώντων οργανισμών, οι οποίοι μεταλλάσσονται, μέσω ενός προγράμματος που λέγεται: Γενετικός αναπρογραμματισμός! Και τι χρησιμοποιείται κυρίως σ’ αυτές τις μεταλλάξεις; Οι πρωτεΐνες! Ό,τι, δηλαδή, διαθέτει και ο κορωνοϊός! Και ο κάθε ιός… Ο Φρανκενστάιν ωχριά πλέον…
Και επειδή σ’ όλο αυτό το «Event» εμπλέκεται  σε πρωταγωνιστικό ρόλο ο Μπιλ Γκέητς –ο οποίος έχει μεσσιανικά οράμτα για τον εαυτό του, θα ασχοληθούμε μ’ αυτά στο επόμενο- δείτε και αυτό το Νt:
Windows NT! Τα Windows, δηλαδή με την πρώτη τους μορφή, μέχρι το 2000, που υπήρξαν δημιουργία του Μπιλ Γκέητς, βεβαίως! Όπου ΝΤ σημαίνει New Technology (Νέα Τεχνολογία), το οποίο βεβαίως, ως διαχρονικός όρος, δεν… αλλάζει (αν και το όνομα στα Windows το αλλάξανε και το… κρύψανε!), διότι παρα-κουμπώνει με τη βιοτεχνολογία των κλώνων καλή ώρα πιο πάνω! Όπως καταλαβαίνετε, το όλο Event είναι εν εξελίξει και δεν… περιορίζεται μόνο στον κορωνοϊό…
Νt: Πάμε και στο National Trust (Εθνική Παρακαταθήκη), το οποίο αφορά στη διάσωση των μνημείων και του φυσικού περιβάλλοντος! Μη σας ξεγελά το «Εθνικό», ο Οργανισμός είναι Παγκόσμιος, αλλά (υποτίθεται) ότι αφήνει την κάθε χώρα να διαχειρίζεται τα (τύποις) «δικά της». Περιβάλλον, λοιπόν! Νάτο κι αυτό! Παρθένο περιβάλλον! Χωρίς ανθρώπους! Και μνημεία άδεια, απάτητα! Για να τελετουργούν μόνο εκείνοι που «πρέπει», όπου και όποτε θέλουν. Ανενόχλητοι! Να γιατί δεν μπορείς να πας στους αρχαίους ναούς και στους τόπους δύναμης, να γιατί δεν μπορείς να πας βόλτα στο δάσος ή στην παραλία και να κάνεις μπάνιο, λες και θα σε κολλήσουν κορωνοϊό τα ψάρια! Ή θα τα κολλήσεις εσύ! Δεν μπορείς να πας, γιατί αυτά είναι Εθνική (βλ. Διεθνής) Παρακαταθήκη! Δε σου ανήκουν!!!! Ανήκουν στους «εκλεκτούς», στην ελίτ!



Για σκεφθείτε λίγο: Μας εδόθη εντολή να κλειστούμε μέσα: «Μένουμε σπίτι»!… Όχι σπίτι μας! Ναι, γιατί αν έλεγαν ότι είναι σπίτι «μας», δικό μας, δε θα μπορούσαν να δώσουν την «εντολή»! Κανείς δεν μπορεί να σου υποδείξει τι θα κάνεις εσύ με το σπίτι ΣΟΥ! Εκτός και αν θεωρεί (ή γνωρίζει) το «σύστημα» ότι δεν είναι σπίτι σου (πλέον), οπότε σε υποβάλει σε εγκλεισμό εκεί, στο «σπίτι», όπως θα το έκανε και με οποιαδήποτε άλλη δημόσια (ή διεθνή πλέον) φυλακή! Και σου το λέει, π.χ. με τη διαφήμιση του Σπύρου Παπαδόπουλου (καλά τα είπε και για δαύτον η Ελένη Ράντου!), που ενώ αυτός έρχεται απέξω, σου λέει εσένα να… μείνεις μέσα, ή με την άλλη διαφήμιση, με τη μαμά και το παιδάκι, που ο τονισμός του εκφωνητή είναι: Μένουμε ΣΠΙτι! Σαν να σου κουνάει κάποιος το δάχτυλο… Μα όπως θα δούμε και στα επόμενα άρθρα, όπου θα ασχοληθούμε και με τη σύγκρουση των μεγάλων και μικρών εξουσιαστικών φατριών του πλανήτη, με την εμπλοκή γήινων και όχι μόνο παραγόντων, με τον Q και με άλλα πολλά, αλλά πάντα υπό το πρίσμα της σοφίας των αιώνων κι όχι με γνώμονα τις πρόσκαιρες αναταράξεις, τα όσα εξυφαίνονται από το κακό της γης δε θα πετύχουν… Όχι πως τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως όλοι εμείς θα θέλαμε…
Τελειώνοντας για την ώρα, θα σας πω άλλο ένα (το καλύτερο) για το προαναφερθέν Νt: είναι η συντομογραφία για το Εθνικό Πάρκο (National Park) της «γεωγραφικής» τοποθεσίας της πόλης Springfield των… «προφητικών" Simpsons, στο The Simpsons TV Show!!!!
Και σ’ αυτό χωμένος ο Γκέητς; Προφανώς!
Ντορέτα Πέππα