ΝΕΑ


Κορυφαίος συνεργάτης του Ομπάμα δηλώνει στον Πούτιν πως πλησιάζει το τέλος του κόσμου!
Ντορέτα Πέππα

Τις τελευταίες ημέρες, όπως πληροφορήθηκα αρχικά από τους ιστότοπους «Αποκάλυψη»  και «defencenet», διέρρευσε από το Κρεμλίνο μια πρόσφατη αναφορά της Foreign Intelligence Service, η οποία όχι μόνο παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, αλλά αποτελεί και μια… «τρομερή» έκπληξη, δηλαδή μια έκπληξη καθόλου, μα καθόλου ευχάριστη! Η αναφορά αυτή γράφει ότι ο Τόμας Ντόνιλον (Thomas Donilon), κορυφαίος σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ και προσωπικός συνεργάτης του Μπαράκ Ομπάμα, είχε ζητήσει να συναντηθεί εσπευσμένα με τον Πρόεδρο της Ρωσίας Πούτιν. Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν πράγματι στις 4 Μαΐου και τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος… σοκαριστικά. Πέρα από την έντονη αντιπαράθεση για το ενδεχόμενο αντιποίνων από τη Ρωσία, σε περίπτωση που οι ΗΠΑ προχωρήσουν στο σχέδιό τους για δημιουργία αντιπυραυλικής ασπίδας στην Ανατολική Ευρώπη –το «κυρίως» θέμα (αν ήταν αυτό το κυρίως θέμα…) της συζήτησης μπορείτε να το δείτε αναλυτικότερα στην αντίστοιχη ανάρτηση του «Αποκάλυψη»- η κουβέντα των δύο ανδρών κατέληξε με έναν αναπάντεχο τρόπο, καθώς ο Ντόνιλον έδειξε ξαφνικά ότι βρισκόταν «σε απόγνωση» (!), οπότε εξέφρασε τις ανησυχίες του στον Πούτιν, τονίζοντας ότι όλα όσα συζητούσαν μπορεί και να μην είχαν καμιά σημασία τελικά. Είπε χαρακτηριστικά: «Τι σημασία έχουν όλ’ αυτά, στο κάτω κάτω; Έχει αναλάβει ο Νοστράδαμος τώρα και μπορεί κανένας μας να μην έχει κόσμο για να μείνει καν μέχρι το τέλος αυτής της χρονιάς.»
Αναφέρεται ακόμη ότι ο Πρόεδρος Πούτιν έμεινε «αποσβωλωμένος» με τη δήλωση αυτή του Ντόνιλον. Έτσι, η συζήτηση διακόπηκε απότομα, χωρίς άλλα σχόλια ή δηλώσεις.
Γιατί, άραγε, ένας τόσο υψηλός αξιωματούχος των ΗΠΑ να κάνει μια τέτοια δήλωση, που ξεφεύγει της εθιμοτυπικής επίσημης γλώσσας της διπλωματίας και της πολιτικής; Και τι ήθελε να πει με την αινιγματική αναφορά στον προφήτη του 16ου αιώνα Μισέλ ντε Νοστρεντάμ; Ορισμένοι έσπευσαν ήδη να συνδέσουν τη δήλωση του Ντόνιλον με δύο συγκεκριμένες προφητείες του Νοστράδαμου από το βιβλίο του «Αιώνες», που είχε κυκλοφορήσει το 1555 στη Γαλλία. Πρόκειται για δύο τετράστιχα με καταστροφολογικό περιεχόμενο, που, σύμφωνα με κάποιους ερμηνευτές των προφητειών του Νοστράδαμου, αφορούν στο μήνα Μάιο του 2012, το μήνα, δηλαδή, που ήδη διανύουμε!
Τετράστιχο X:67
Μια εξαιρετικά ισχυρή δόνηση μέσα στο Μάιο, ο Κρόνος στον Αιγόκερω, ο Δίας και ο Ερμής στον Ταύρο. Κι ακόμη, η Αφροδίτη, ο Καρκίνος, ο Άρης στην Παρθένο. Χαλάζι θα πέσει, πιο χοντρό κι από αυγό.
Τετράστιχο IX:83
Ο Ήλιος στην εικοστή (μοίρα) του Ταύρου, η γη θα σειστεί συθέμελα. Το μεγάλο θέατρο, γεμάτο από κόσμο, θα σωριαστεί σε ερείπια. Στον αέρα, τον ουρανό και τη γη, σκοτάδι και αναταραχή. Τότε, ο άπιστος θα επικαλεστεί τον Θεό και τους Αγίους.  
(Περισσότερα για τις προφητείες του Νοστράδαμου μπορείτε να βρείτε στο βιβλίο μου «Προφητείες για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια», πληρ. doretapeppa.blogspot.com)
Αξίζει, πριν προχωρήσουμε σε μια αξιολόγηση των δύο τετραστίχων, να σημειώσουμε ότι οι Αμερικανοί υποδέχθηκαν την Πρωτομαγιά ως την έναρξη του μήνα «λατρείας» της Σελήνης –εξαιτίας της Μεγίστης Σελήνης, που είχαμε στις 6 Μαΐου, ημέρα των εδώ εκλογών- αλλά και ως την ημέρα που ξεκίνησε ο… «Μάης του Νοστράδαμου»!
Όσον αφορά στις προαναφερόμενες προφητείες τώρα, ο Μάης αυτός έχει ομολογουμένως ορισμένα πολύ ανησυχητικά χαρακτηριστικά. Στη διάρκεια των επομένων ημερών, αρχής γενομένης από… σήμερα, θα υπάρξει μια ευθυγράμμιση των πλανητών, ακριβώς όπως «φωτογραφίζεται» στο πρώτο τετράστιχο, και μάλιστα σε σχέση με τα αναφερόμενα στην προφητεία ζώδια. Επίσης, τονίζουμε ότι στις 20 Μαΐου θα έχουμε έκλειψη ηλίου (είναι αυτό το σκοτάδι που αναφέρεται στο δεύτερο τετράστιχο ή μήπως με το περιγραφόμενο ως «σκοτάδι» υπονοείται ένα πιθανό μπλακ-άουτ;), κατά τη διάρκεια της οποίας ο Ήλιος μας θα διασχίσει το λεγόμενο Δαχτυλίδι της Φωτιάς, το οποίο εκτείνεται από τη Νότια Αμερική μέχρι την Ασία.
Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που πρέπει να γραφτεί εδώ είναι ότι ο πλανήτης Αφροδίτη –ο πλανήτης που σηματοδοτεί το τέλος του «Ήλιου» μας, σύμφωνα με την προφητεία των Μάγιας- θα αρχίσει να έχει ανάδρομη πορεία ήδη από τώρα. Και όπως είχε «διασχίσει» τον ηλιακό δίσκο στις 8 Ιουνίου του 2004 για πρώτη φορά ύστερα από 120 χρόνια, το ίδιο θα κάνει και στις 6 Ιουνίου του 2012, ολοκληρώνοντας έναν οκταετή κύκλο, τον οποίο δε θα ξαναδούμε όμως ποτέ –τουλάχιστον όχι εμείς ή τα παιδιά μας ή και τα παιδιά των παιδιών μας. Οι αρχαίοι Μάγιας έχουν πει ότι αυτό θα είναι το σημάδι για την αρχή του τέλους του παρόντος «ήλιου», το οποίο υπολογίζουν για τις 21/12/2012.
Κάτι ακόμη πολύ περίεργο. Ο ήλιος, πριν από δέκα ημέρες περίπου, παρουσίασε μία ακόμη εξαιρετικά έντονη δραστηριότητα, κατά την οποία είχαμε μία από τις πιο ισχυρές εκρήξεις που έχουν καταγραφεί ποτέ. Η ηλιακή καταιγίδα που μας χτύπησε (της τάξης του 7), σύμφωνα με τον Μάικ Χάπγκουντ (Mike Hapgood), ειδικό επιστήμονα στο διαστημικό καιρό του Rutherford Appleton Laboratory, κοντά στην Οξφόρδη, αποτελεί μια άμεση προειδοποίηση για όλο τον κόσμο ότι βρισκόμαστε μπροστά στο ενδεχόμενο μιας τεράστιας καταστροφής, προερχόμενης από τον Ήλιο μας, και μάλιστα η καταστροφή αυτή είναι πιο κοντά μας από ποτέ!
Ορισμένοι τοποθετούν αυτό το γεγονός ακόμη και μέσα στο Μάιο –ή τουλάχιστον την αρχή των δεινών μας- αρχής γενομένης από… σήμερα (!!!), 14 Μαΐου και μέχρι τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου, με ιδιαίτερα επικίνδυνη ημερομηνία την 20η Μαΐου!!! Αν και η εικοστή μοίρα του Ταύρου έχει ήδη περάσει… Εκτός και αν το τετράστιχο εννοεί όντως την 20η ημέρα του μηνός του ζωδίου Ταύρος, που είναι, βέβαια ο Μάιος.
Καταλαβαίνετε ότι οι επίσημοι και οι κυβερνήσεις τρέχουν σαν τρελοί εδώ και μερικές ημέρες να συγκαλύψουν το γεγονός και βεβαίως, να διαψεύσουν τα πάντα! Όσο για μας, ακούμε τα μεν, ακούμε τα δε, επιφυλασσόμεθα όσον αφορά το μήνα Μάη, αλλά διατηρούμε και την ετοιμότητά μας δια παν ενδεχόμενον. Ελπίζω να μην αναγκαστούμε να τραγουδήσουμε εν χορώ το «Μέρα Μαγιού μού μίσεψες»…
ΠΗΓΕΣ
whatdoesitmean.com May 8, 2012
eutimes.net May 8, 2012
Aποκάλυψη
defence.net